Antics alumnes


L’evidència més rellevant de la nostra tasca com a Escola és el llegat que han deixat tots i cadascun dels antics alumnes que han passat per Virolai al llarg d’aquests quasi 60 anys d’existència. Les vostres visites, el vostre retorn com a amics, com a assessors i especialment com a mares i pares és per tots nosaltres un motiu d’alegria i de reconeixement de la nostra tasca.

És per això que volem que trobeu sempre en l’Escola un lloc d’acollida, de consell, de retrobaments. Abans, l’exprofessor Josep Osorio i actualment, els professors Carles Zurita i Benet Martín, coordinen i promouen diferents iniciatives per apropar-vos de nou a Virolai, per gaudir del nou pavelló poliesportiu, per fer trobades de promoció, o bé per ajudar-nos amb la vostra experiència personal i professional a fer millor el projecte del centre. Virolai serà sempre la vostra ESCOLA.

Mitjançant el correu electrònic us fem arribar tota la informació dels diferents actes i trobades que organitzem, així com el Turons digital. Actualment, ja sou més de 1400 antics alumnes que rebeu informació i ens agradaria incrementar molt més aquesta xifra.

Per a suggeriments, iniciatives o trobades, podeu posar-vos en contacte mitjançant l’adreça electrònica anticsalumnes@virolai.com.

Per subscriure-us, o bé per actualitzar o completar les vostres dades, podeu omplir el següent formulari:

Subscriu-m'hi!
COMPARTIU LES VOSTRES EXPERIÈNCIES A VIROLAI

Deixeu el vostre comentari sobre la vostra experiència a l’Escola. Ens agrada saber de vosaltres!
  la política de privacitat.

  *Tots els camps són obligatoris

  Benet Martín

  Coordinador d’antics alumnes
  anticsalumnes@virolai.com

  Carles Zurita

  Coordinador d’antics alumnes
  anticsalumnes@virolai.com