Junts per ajudar-nos a créixer


Tu que ets exalumne de Virolai saps què vol dir ser una persona inquieta. Els canvis no ens espanten; al contrari, ens esperonen a anar endavant i donar el millor de nosaltres mateixos. Per fer una societat més culta, lliure i justa cal que aquest esperit s’encomani, que cap infant o jove que vulgui tenir un impacte positiu es quedi enrere. Perquè el talent que creix a Virolai no és fruit del privilegi, sinó de l’esforç, la creativitat, la resiliència, l’esperit emprenedor, el treball en equip… en definitiva, d’uns valors que tots els qui formem aquesta gran comunitat educativa desitgem que siguin universals.

Aquesta escola que som i que fem, reconeguda pels professionals del sector i per les famílies que estan en llista d’espera, es troba immersa en un context de país altament complex per la vulnerabilitat de moltes famílies. Sabem què cal fer per educar les noves generacions en els valors que tu comparteixes, però a dia d’avui el finançament que rebem és clarament insuficient. Ho hem intentat per les vies administratives però, com que no obtenim el resultat necessari per garantir els màxims estàndards de qualitat per a tothom, no ens volem resignar ni baixar els nivells de qualitat i apel·lem al teu sentit de la solidaritat: comptem amb tu!

Et demanem que realitzis un donatiu de 10€ mensuals (o de l’import que tu vulguis) a través de la Fundació Virolai. Així, amb la suma de molts, aconseguirem que el nivell de qualitat que ens enorgulleix i marca la diferència sigui universal en aquest petit trosset de món. Perquè els valors no s’expliquen: es demostren.

La Fundació Virolai rebrà els ajuts amb una única finalitat: mantenir el llistó ben alt per a què puguis continuar sentint-te orgullós de la teva escola. La gestió econòmica serà transparent i se’n retran comptes anualment. A més, rebràs un certificat de donacions que redundarà en un important benefici fiscal del 80% de deducció de l’IRPF, si la donació no supera els 150€. Si vols obtenir el certificat, és imprescindible que ens facilitis totes les dades que et demanem, per comunicar-les oportunament i que puguis gaudir de la deducció.

Volem agrair per endavant que et sumis a compartir el lema que ens fa ser com som, afegint-hi un pronom reflexiu: només tres lletres que ho són tot. El futur necessita que l’ajuda sigui omnidireccional. El futur necessita que fem pinya. El futur necessita grans persones. Per això, ara i aquí, volem afirmar que seguim “Junts per ajudar-nos a créixer”.

Gràcies!

Resum dels avantatges fiscals de les donacions:

Si vols rebre un certificat ens cal que omplis el següent formulari amb les teves dades personals.


    Un cop hagis omplert les teves dades personals ens posarem en contacte amb tu per formalitzar la donació o, si ho desitges, també pots fer la donació a través d'una transferència al compte corrent número ES65 2100 8646 9602 0020 1859 de Caixabank, com a beneficiari la Fundació Privada Virolai.
    En aquest cas, indica'ns si us plau la referència MECENATGE i els dos cognoms a la transferència, per tal que puguem fer la correspondència fàcilment i emetre el certificat, si el desitges.

    la política de privacitat.

    *Dades obligatòries per obtenir el certificat fiscal.