Antiguos alumnos


L’evidència més rellevant de la nostra tasca com a Escola és el llegat que han deixat tots i cadascun dels antics alumnes que han passat per Virolai al llarg d’aquests quasi 60 anys d’existència. Les vostres visites, el vostre retorn com a amics, com a assessors i especialment com a mares i pares és per tots nosaltres un motiu d’alegria i de reconeixement de la nostra tasca.

És per això que volem que trobeu sempre en l’Escola un lloc d’acollida, de consell, de retrobaments. Des de ja fa uns anys, el professor Josep Osorio coordina i promou diferents iniciatives per apropar-vos de nou a Virolai, per gaudir del nou pavelló poliesportiu, per fer trobades de promoció, o bé per ajudar-nos amb la vostra experiència personal i professional a fer millor el projecte del centre. Virolai serà sempre la vostra ESCOLA.

Mitjançant el correu electrònic us fem arribar tota la informació dels diferents actes i trobades que organitzem, així com el Turons digital. Actualment, ja sou més de 1400 antics alumnes que rebeu informació i ens agradaria incrementar molt més aquest nombre.

Per a suggeriments, iniciatives o trobades, podeu posar-vos en contacte mitjançant l’adreça electrònica anticsalumnes@virolai.com.

Per subscriure-us, o bé per actualitzar o completar les vostres dades, podeu omplir el següent formulari:

Subscriu-m'hi!
COMPARTIU LES VOSTRES EXPERIÈNCIES A VIROLAI

Deixeu el vostre comentari sobre la vostra experiència a l’Escola. Ens agrada saber de vosaltres!
    la política de privacitat.

    *Tots els camps són obligatoris

    Josep Osorio

    Coordinador d’antics alumnes
    josorio@virolai.com