Aquest ensenyament superior, que imparteixen conjuntament docents de l’escola, amb “ADN Virolai”, i experts del sector és una ocasió excel·lent per formar-se a favor d’una opció de futur com és la de les energies renovables (no cal que recordem aquí com la transformació energètica és a l’agenda de totes les institucions públiques i privades).

Però, més enllà de les possibilitats de trobar ràpidament un encaix de qualitat en el món laboral, els alumnes que opten per fer un itinerari formatiu professionalitzador a Virolai abans d’accedir a la universitat:

  1. Gaudeixen d’un temps extra per madurar les possibilitats que els ofereixen els aprenentatges posteriors. De vegades, l’elecció d’un grau universitari arriba en un moment prematur per a alguns alumnes; aquests dos cursos de “descompressió” del Batxillerat i, alhora, de treball globalitzat i contacte intens amb l’empresa, propicien una elecció més conscient.
  2. Creixen en un ambient reptador, estimulant i pròxim, amb un aprenentatge pràctic, aplicat  a emprendre projectes, que els ajuda a millorar en autoestima i seguretat en ells mateixos.
  3. Surten de l’escola amb un títol que marca la diferència en el currículum professional. Abans d’haver fet vint anys gaudiran d’un Grau Superior acreditat per Virolai, una de les escoles de més prestigi de l’Estat.
  4. Obtenen paral·lelament el Certificat Oficial de Pilot Professional de Drons, que els permetrà aplicar a un lloc de treball en control d’aerogeneradors o horts fotovoltaics, així com en diferents àmbits de l’agricultura i el mediambient.

 

A Virolai preparem els alumnes per a l’aprenentatge al llarg de la vida. La feina ha canviat i ja no es tracta només d’obtenir un títol que acrediti, sinó que el futur (i el present!) demana persones flexibles i competents, sempre a punt! Aquest nou model de “cursa de fons” s’entrena també passant per un Batxillerat  de qualitat, un Cicle Formatiu de Grau Superior que obri noves perspectives i un accés a la Universitat amb unes competències laborals assolides. 

Per totes aquestes raons, us convidem a omplir el formulari de contacte, per tal que us puguem explicar, a vosaltres i als vostres fills i filles, com treballem en el Cicle Formatiu de Grau Superior d’Energies Renovables. La qualitat educativa de sempre, amb un contacte empresarial com mai. Us esperem!

Imatges de les plaques solars de Virolai: