Què t'oferim?


Tenir cura de les persones resulta de singular importància per a la societat. Ni les màquines ni la intel·ligència artificial no poden suplantar la mirada de l’educador, que vetlla per al benestar dels més menuts i constitueix un referent de primer ordre en una de les etapes més apassionants de l’individu.

Educar els infants no es pot aprendre de qualsevol manera. No hi ha vídeo-tutorial possible que ens permeti copsar com l’educador ha de tenir una aproximació determinada a les necessitats dels infants o als reptes constants que plantegen. Per això, a l’Escola Virolai hem posat el nostre coneixement i la nostra experiènciència de més de 60 anys al servei de l’educació de qualitat i us oferim un Cicle Formatiu de Grau Superior d’Educació Infantil singular.

Si vols orientar el teu futur professional cap a la docència, desenvolupar les teves habilitats socials o aprendre més sobre el desenvolupament cognitiu i motor dels infants i, per extensió, de les persones, et convidem a conèixer el Cicle Formatiu de Grau Superior d’Educació Infantil de Virolai.

En un ambient motivador i ple de nous reptes, l’alumne de Formació Professional de Virolai aprèn, practica i esdevé el protagonista de la seva pròpia història, mentre avança cap a un camí professional que li permet arribar a la universitat amb la capacitat de ser independent des del punt de vista econòmic.

A més, l’escola ofereix unes pràctiques realment significatives, que permeten no només conèixer bé què vol dir programar, dissenyar i dur a terme activitats d’intervenció educativa i d’atenció social amb la infància i les famílies, sinó també aprofundir en l’autoconeixement per orientar amb èxit el futur laboral i acadèmic.


Sortides professionals

Decideix si vols ser

 • Educador/a en el primer cicle d’Educació Infantil.
 • Educador/a en institucions i/o programes específics de treball amb menors en situació de risc social.
 • Educador/a en programes o activitats de lleure infantil amb infants de 0 a 6 anys: ludoteques, cases de cultura, biblioteques, centres educatius, centres de lleure, granges escola, etc.

També pots seguir estudiant

 • Cursos d’especialització professional
 • Un grau universitari, amb la possibilitat de convalidar un gran nombre de crèdits; en aquest sentit, la branca universitària de les ciències socials i jurídiques (a la que s’orienta aquest CFGS) comprèn àmbits de coneixement com ara
  • Ciències del comportament i psicologia
  • Ciències de l’educació
  • Ciències mediambientals i ecologia
  • Ciències socials, treball social, relacions laborals i recursos humans, sociologia, ciència política i relacions internacionals

Estructura del curs

Estem treballant en la nova estructura del CFGS d’Educació Infantil, segons el currículum que es publicarà futurament per part del Departament. Us en mantindrem informats! En qualsevol cas, us podem garantir que assolireu totes les competències que mobilitzem cada dia a les nostres escoles d’infantil: Virolai Petit, Virolai Reina Elisenda i Virolai Grimm.

Si tens dubtes respecte a les convalidacions envia’ns un correu a fp@virolai.com

Les places d’Educació Infantil a Virolai són molt limitades, així que et convidem a demanar informació ara, perquè la matrícula ja és oberta per començar el proper mes de setembre.

Més informació