Activitats


Orientació professional

Cada any, un nombrós grup d’antics alumnes de la nostra escola ve a informar i orientar als alumnes de batxillerat sobre diferents estudis postobligatoris, tant universitaris, com de màsters, com cicles superiors…

Trobades esportives

En el tradicional dia de l’esport, organitzem una competició de futbol sala amb la participació d’equips de diverses promocions. Un dia molt divertit i molt entranyable per tots els participants.
Per donar-li continuïtat hem constituït un grup de Whatsapp, amb representants de diverses promocions i que ens serveix com a canal per organitzar i incrementar aquestes trobades esportives.
Animeu-vos i afegiu-vos al grup si us ve de gust jugar un partidet de tant en tant. També podem organitzar grups de handbol i bàsquet, esports que ens han identificat al llarg dels anys.

Trobades promocions

Cada vegada més, les promocions d’antics alumnes trien l’escola com escenari dels seus sopars de retrobament. En aquestes trobades visiten les noves instal·lacions i veuen l’evolució de l’escola, però sobretot, tenen l’oportunitat de visitar els diferents espais on van viure la seva infantesa i joventut, recordar totes les vivències compartides al llarg d’aquells anys, emocionar-se amb aquests records.

Ofertes de treball

En els darrers anys, en ha sorgit la necessitat de contractar a persones per monitoritzar activitats que realitzem a l’estranger. Hem pensat que el millor és oferir aquesta possibilitat als nostres antics alumnes i ha estat un gran èxit, amb molt bona acollida entre vosaltres.

No fa molt, un antic alumne ens va demanar si podríem fer arribar una oferta de treball per a la seva empresa als antics alumnes, així ho vam fer i avui dia aquest lloc està ocupat per una antiga alumna.

Això ens anima a seguir en aquesta línia i us demanem que si teniu a la vostra empresa oferta de treball, ens la feu arribar i nosaltres ho proposarem als antics alumnes mitjançant l’extensa base de dades de la que disposem.


Per a suggeriments, iniciatives o trobades, podeu posar-vos en contacte mitjançant l’adreça electrònica anticsalumnes@virolai.com.

Per subscriure-us, o bé per actualitzar o completar les vostres dades, podeu omplir el següent formulari:

Subscriu-te o actualitza les teves dades