Activitats


Trobada Alumni

El dia 8 de juny del 2023 vam fer la 1ª Trobada Alumni per ajuntar antics alumnes de totes les promocions que han passat per l’escola. Va ser un èxit i ens vam reunir mes de 350 antics alumnes i antics professors/es.

Vam aprofitar la trobada per fer un homenatge a la promoció que va acabar fa 25 anys. Vam aconseguir reunir més de 20 persones d’aquesta promoció i els vam regalar un petit record.

Esperem repetir aquesta activitat cada any per anar sumant més ex-alumnes i compartir una bona estona de música, cava i moltes, moltes vivències per recordar.

Orientació professional

Cada any, un nombrós grup d’antics alumnes de la nostra escola ve a informar i orientar els alumnes de batxillerat sobre diferents estudis postobligatoris, tant universitaris com de cicles superiors, per explicar-nos les seves vivències i resoldre possibles dubtes.

Ofertes de treball

En els darrers anys, ens ha sorgit la necessitat de contractar a persones per monitoritzar activitats que realitzem a l’estranger. Hem pensat que el millor és oferir aquesta possibilitat als nostres antics alumnes i ha estat un gran èxit, amb molt bona acollida entre vosaltres.

No fa molt, un antic alumne ens va demanar si podríem fer arribar una oferta de treball per a la seva empresa als antics alumnes, així ho vam fer i avui dia aquest lloc està ocupat per una antiga alumna.

Això ens anima a seguir en aquesta línia i us demanem que si teniu a la vostra empresa oferta de treball, ens la feu arribar i nosaltres ho proposarem als antics alumnes mitjançant l’extensa base de dades de la que disposem.

Trobades esportives

En el tradicional dia de l’esport, organitzem una competició de futbol sala amb la participació d’equips de diverses promocions. Un dia molt divertit i molt entranyable per tots els participants.
Per donar-li continuïtat hem constituït un grup de Whatsapp, amb representants de diverses promocions i que ens serveix com a canal per organitzar i incrementar aquestes trobades esportives.
Animeu-vos i afegiu-vos al grup si us ve de gust jugar un partidet de tant en tant. També podem organitzar grups de handbol i bàsquet, esports que ens han identificat al llarg dels anys.

Trobades promocions

Cada vegada més, les promocions d’antics alumnes trien l’escola com escenari dels seus sopars de retrobament. En aquestes trobades visiten les noves instal·lacions i veuen l’evolució de l’escola, però sobretot, tenen l’oportunitat de visitar els diferents espais on van viure la seva infantesa i joventut, recordar totes les vivències compartides al llarg d’aquells anys, emocionar-se amb aquests records.


Per a suggeriments, iniciatives o trobades, podeu posar-vos en contacte mitjançant l’adreça electrònica anticsalumnes@virolai.com.

Per subscriure-us, o bé per actualitzar o completar les vostres dades, podeu omplir el següent formulari:

Subscriu-te o actualitza les teves dades